Allt om Europaprogrammen

Utan det ständiga inflytandet av vetenskap och forskare skulle vårt moderna samhälle vara en omöjlighet. Det är just tack vare ständiga framgångar inom biologi, kemi och fysik som du kan bläddra igenom dina favoritsidor på mobilen, sitta och arbeta framför datorn, eller få hjälp av experter när ryggen värker.

Vikten av Vetenskap

Vetenskap är alltså otroligt viktigt för våra liv, men det är inte alltid som det är lätt att hålla dig uppdaterad kring det allra senaste om vetenskap. I denna blogg får du ta del av artiklar kring allt möjligt vad gäller forskning och de senaste vetenskapliga framstegen. Här får du lära dig mer om exempelvis:

* Hur rymdturismen kan se ut inom snar framtid, med Virgin Galactics inflytande

* Hur Paracetamol kan påverka ett växande foster, enligt den senaste forskningen kring ämnet

* Hur man kan definiera vetenskap, och hur vetenskap ser ut idag jämfört med tidigare generationer

* Och mycket mer…

Varför är vetenskap viktigt?

Grundläggande kunskap om vetenskap och den senaste forskningen kan idag anses vara allmänbildning; vetenskap påverkar vår värld och våra liv, och ett världsomvälvande framsteg ligger alltid precis runt hörnet.

Mer än så är dock vetenskap viktigt för att det är intressant och spännande. Med artiklarna på vår sida kan du få ett smakprov på hur din framtid kan te sig se ut, med adrenalinpumpande virtual reality, livsräddande medicin och otroligt avancerad artificiell intelligens. Det finns inget som vetenskap inte kan klara av!