För dig som vill veta mer om forskning och vetenskap

Är du intresserad av att läsa och lära dig mer om forskning och vetenskap, kan du nu prenumerera på vårt nyhetsbrev, och på så sätt hela tiden få nya uppdateringar kring ämnena. Här på vår webbplats kan du bland annat ta del av en intressant artikel om Saturnus ringar och den forskning som vissa länder som exempelvis Kina, Ryssland och USA bedriver. Du kan läsa om hur det kan se ut i framtiden, att det kanske snart går att åka till Mars. Allt är givetvis en kostnadsfråga, men med duktiga forskare går det mesta att uppfylla. Flera av våra artiklar handlar om just rymden och hur forskare ser på framtida resor dit. Kommer vi kunna resa till rymden på semester 2050?

Hur viktigt är det med forskning och vetenskap?

Utan forskning kommer du inte lära dig nya rön, och vetenskap är otroligt viktigt. Det kan vara svårt att hitta bra information om vilka intressanta och viktiga forskningsprojekt som pågår just nu, och det är därför som vi har skapat denna webbplats. Vi håller dig uppdaterad med alla nya intressanta vetenskapliga projekt och du kan välja själv vilka du vill läsa mer om. Du kan läsa om hur ett forskningsprojekt går till och hur viktigt det är att dokumentera alla resultat direkt efteråt, så inget försvinner.

Virgin Galactics rymdfärd

Den intressanta artikeln om hur Richard Branson lyckades med sin flygning till rymden får du inte missa. Du kan läsa om hur han grundat flera olika stora företag och nu senast inom flygindustrin. I artikeln berättas det hur rymdfärden med Virgin Galactics började och slutade. Kanske du får lust att själv resa ut i rymden, då är det extra intressant att få dessa nyhetsbrev så du kan följa den utveckling som hela tiden pågår kring resandet ut i rymden.

Kontaktsida

Du når oss även genom det kontaktformulär vi har, och där kan du ställa alla dina frågor kring forskning och vetenskap. Vi svarar på dina frågor så fort och så utförligt vi kan och kom ihåg att inga frågor är dumma. Skriv hellre ner många korta frågor än en stor, då är det lättare för oss att göra en bra sammanfattning av dessa frågor.